View Full Version : Digi i strong!!!
jomabo
05-03-2009, 11:02 AM
gde treba 00 a gde 01 ili menjam samo 01 u dva reda i sta ce mi decimal?!!! I zasto dva moderatora u isto vreme za isti datum daju razlicite vrednosti za Digi _ jedan je vas odgovor na kodove a drugi Ozren.. daje ...kako da se snadgem i ubacim prave kodove na pravo mesto jer mi Patch Au ne radi ocito pa sam ga disable? Hvala...pozzz..
gpanjkov
05-03-2009, 11:05 AM
gde treba 00 a gde 01 ili menjam samo 01 u dva reda i sta ce mi decimal?!!! I zasto dva moderatora u isto vreme za isti datum daju razlicite vrednosti za Digi _ jedan je vas odgovor na kodove a drugi Ozren.. daje ...kako da se snadgem i ubacim prave kodove na pravo mesto jer mi Patch Au ne radi ocito pa sam ga disable? Hvala...pozzz..
Pozdrav drugarice!!!!!!!
Ovako... Postavila si gomilu pitanja odjednom. NEbi bilo lose da si napisala i koji resiver imas?! Dvoji kljucevi su postavljeni, jer je digi u roku od sat vremena 2x mijenjao kljuceve. Evo ja sam sad obrisao key 01: tako da ti je ostao kao i uvijek key 00: njega ubaci i radice ti digi. Znac kod za digi ti broji 32 znaka. To ubaci i to je to ono ispod nema potrebe. Opet kazem ti- napisi koji res. imas....
SRECNO!!!!!!!!!:ale:
jomabo
05-03-2009, 11:29 AM
Hvala tvojoj majci sto te je rodila. Ja sam Udata domacica 40 god i kako moj muz veze nema sa ovom danasnjom tehnikom moram sama se snalaziti. Jos ne znam dali sam na pravom mestu da bih kontaktirala ovako sa tobom, jer se ne snalazim na forumu, kako, gde, privatne poruke, odgovori na pitanja ( a imam ih mnogo) ali sretna sam da mi je neko ipak odgovorio. Resiver Strong srt 6011, soft 2.00 ver.1.055 tanjir sa DiSeqC h-h motorSRT DM 2100 i normalno najvise me zanima Digi na Thoru. Hvala jos jednom
gpanjkov
05-03-2009, 11:38 AM
Hvala tvojoj majci sto te je rodila. Ja sam Udata domacica 40 god i kako moj muz veze nema sa ovom danasnjom tehnikom moram sama se snalaziti. Jos ne znam dali sam na pravom mestu da bih kontaktirala ovako sa tobom, jer se ne snalazim na forumu, kako, gde, privatne poruke, odgovori na pitanja ( a imam ih mnogo) ali sretna sam da mi je neko ipak odgovorio. Resiver Strong srt 6011, soft 2.00 ver.1.055 tanjir sa DiSeqC h-h motorSRT DM 2100 i normalno najvise me zanima Digi na Thoru. Hvala jos jednom
Evo ovdje sad sam sve prebacio pa sva pitanja vezano za strong postavljaj ovdje!!!
Hi could anyone advise me who upload the soft strong 4155 that was digiTV. Concorde 107 N2_STR-4155 4355evo tps auto Polsat auto premire ok.rar me not upload. Please help as I do